Adastra snimila novu pjesmu/spot s Nikom Antolos

 

Klikni na link: https://youtu.be/gaYodDK61Bc

Grupa Adastra snimila je novu pjesmu i video spot pod nazivom “Posljedni dah”. Spot je sniman u malom sunčanome gradiću Pirovcu, u njegovim tajnovitim ulicama te na pirovačkoj obali i u okolici. Spot je isprepleten prekrasnim jadranskim pejzažima i detaljima obale i dalmatinskih skrivenih gradića koji uvijek iznova fasciniraju. Autor pjesme i redatelj spota je Jerko Marić
“Dugo sam čekao vokal koji bi pjesmi Posljednji dah najbolje odgovarao. Iz čiste radoznalosti, poslao sam pjesmu Niki Antolos, pogotovo zbog toga što je u svom nedavnom intervjuu izjavila da ju ne zanimaju prolazne pjesme”, rekao je Jerko, pjevač Adastre.
“Kad sam bila mala, jako sam voljela Flare i zato me izrazito razveselio Jerkov poziv za duet. Pjesma me osvojila na prvu s tim vedrim prizvukom i radošću za male stvari. A kad takvu pjesmu radiš s ljudima koji u to zaista i vjeruju, odgovor NE nije bila opcija. Toliko godina je prošlo, a da nisam stala pred mikrofon, da sam osjećala leptirice u trbuhu kao da idem na dejt. To je nešto predivno i bez čega ne mogu. Bez pisanja i bez glazbe ne mogu.”, izjavila je Nika Antolos

Nakon ove pjesme Nika i Jerko planiraju nastaviti suradnju te su već dogovorili zajednički nastup na koncertu Adastre 25. svibnja 2019. u zagrebačkom Boogaloo-u. Dođite zapjevati, zaplesati i zabaviti se uz najpoznatije pjesme Adastre i Flare-a. Uz Adastru će nastupiti poznata pjevačica Nika Antolos te premijerno izvesti pjesmu “Posljednji dah” novi duet/single s Adastrom, a zatim će otpjevati poznate pjesme/duete Adastre i nekoliko pjesama Flare-a. Također će nastupiti i Edi, sedamnaestogodišnji pjevač osebujnog glasa koji će predstaviti svoj prvi single “Miljama daleko”.

Snimanje spota omogućila je Turistička zajednica općine Pirovac i njezini velikodušni stanovnici koji su pomogli da se spot što kvalitetnije ostvari.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © 2024 ADASTRA | Audioman by Catch Themes