Vratolomije s gitarom u novom spotu Adastre “Nisam zaljubljen”

Lagano se primiče završetak snimanja novog albuma grupe Adastra, a najnovija pjesma i spot koji su snimili je “Nisam zaljubljen”.
Zasigurno do sada niste vidjeli gitaristu neke grupe koji leti na zip line-u iznad provalije i svira gitaru, no ako vas zanima kako to izgleda pogledajte novi spot Adastre. Jerko Marić, autor Adastre o pjesmi i spotu kaže: Kada sam pisao ovu ljubavnu pjesmu htio sam zarobiti trenutak čovjeka koji počinje primjećivati zaljubljenost prema drugoj osobi te neobično ugodne promjene i osjećaje koje počinje osjećati. Mislim da će se mnogi prepoznati u pjesmi. Također, kada sam razmišljao o scenariju spota htio sam da to bude igrani spot. Glavni protagonist je mladić koji se igrom slučaja nađe u nevolji, a u pomoć mu uskače lokalna djevojka i tada počinje avantura. Kao idealno mjesto za snimanje, odabrali smo mjesto Barban u Istri. Imali smo sreće da je Turistička zajednica općine Barban prepoznala našu pjesmu i ideju. Velika im hvala! Posebno zahvaljujemo tamošnjim tvrtkama i ugostiteljima koji su pomogli da se spot snimi. Kada smo prvi puta došli u Barban, bili smo očarani kako je to maleno bajkovito mjesto lijepo i kakve sjajne domaćine ima. Pozivam sve da posjete Barban i da uživo dožive njegovu ljepotu i sadržaje koje pruža svim posjetiteljima. Od viteško konjičke Trke na prstenac, bogate outdoor i gastro ponude do vrhunskog smještaja.
U spotu su glumili mladi pulski glumci Michelle Salome Kursar i Moris Nikolić. Gitaristu koji se spušta niz zip line je glumio Gašper Dolničar, Jerkov nećak i sin Anđe Marić. Za snimanje s FPV dronom zaslužan je 7e.mania7. Spot je snimila Alom produkcija. Novi album Adastre očekuje se krajem ožujka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © 2024 ADASTRA | Audioman by Catch Themes