Novi album Adastre “Tajni prolaz” na svim streaming servisima!

Novi album Adastre “Tajni prolaz” na svim streaming servisima!

Nakon vrlo uspješne ljetne turneje gdje je Adastra nastupila po cijeloj Hrvatskoj, grupa je upravo objavila svoj peti studijski album “Tajni prolaz”. Album poslušajte ovdje

Trenutnu postavu Adastre čine Jeronim Jerko Szabolcs Marić (pjevač, gitarist, autor pjesama, producent i redatelj), Armando Filipi (bas gitara i prateći vokal), Vladimir Jevicki (gitare i prateći vokal) i Mladen Mitrović (bubnjar).

Tek što je objavljen Novi peti album Adastre “Tajni prolaz”, bend je odabrao prvi single i snimio spot “Ona pored mene”. Spot pogledajte na našem YouTube kanalu AdastraBand ili na ovom direktnom linku:

“Pjesma nam se jako svidjela, već na prvo slušanje. Nakon što smo je prvi put izveli u jednom zagrebačkom klubu na našoj promociji, po reakciji publike smo prepoznali da ima potencijal za singl. Već drugi refren su svi pjevali. Pjesma je posvećena onoj posebnoj ili posebnom za kojima svi težimo. Pokušao sam se prisjetiti i zarobiti u pjesmi tren i dah kada zaljubljenost osjećamo u njenom vrhuncu.Oni koji su čuli pjesmu govore da nam je to najbolja pjesma nakon Nabujale rijeke. Pjesma Ona pored mene je prva na popisu pjesama na novom albumu i nadamo se da će isto tako zasjesti na vrhovima top lista radijskih i stream platformi.” kaže frontmen grupe Adastra Jerko Marić.

Autor pjesme i spota je Jerko Marić, a snimatelj spota i dizajner omota novog albuma je poznati multimedijski umjetnik Vedran Tomac. Glumica u spotu je Marinela Bralić.

Početkom studenog očekujemo i CD izdanje albuma Tajni prolaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Copyright © 2024 ADASTRA | Audioman by Catch Themes